Overtochten Letland

Bestemmingen

Overtocht van en naar Letland

Letland ligt in Noord Europa. Het land grenst aan de baltische zee en de landen Estland, Rusland, Wit- Rusland en Litouwen.

De oppervalakte van Letland is 64.600 km². Letland is daarmee ruim 1,5 keer groter dan Nederland.

In Letland wonen 2,2 miljoen mensen.

Taal:
Lets is de officiele taal.

Tijdsverschil:
Er is geen tijdsverschil met Nederland.

Voltage:
230 volt.

Medisch

Geen inentingen noodzakelijk. Een medische verzekering wordt wel aangeraden.

Letland heeft een gematigd klimaat. De zomer is warm, de herfst en lente zijn mild. De winter, van december tot midden maart, kan erg koud zijn maar is normaal gesproken gematigd. De meeste regen valt valt in augustus en september.

De munteenheid is de Lat (LVL) onderverdeeld in 100 santimes.

Een geldig paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Letland:

Maatschappijen

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.