Overtochten Estland

Bestemmingen

Overtocht van en naar Estland

Estland ligt in Europa. Het land grenst aan de Baltische Zee, Golf van Finland en de landen Rusland en Letland. De hoofdstad van Estland is Tallinn.
De oppervlakte van Estland is 45.228 km². Estland is daarmee iets groter dan Nederland. In Estland wonen 1.2 miljoen mensen.

Taal:
De officiele taal is Estisch.

Tijdsverschil:
In Estland is het 1 uur later dan in Nederland.

Medisch
Vaccinaties zijn niet nodig voor Estland.
Let op teken als je wandelt of kampeert in de natuur, want deze kunnen de ziekte van Lyme overbrengen. Je verkleint de kans op een tekenbeet door beschermende kleding te dragen en een insectenwerend middel op de onbedekte huid te smeren.

Leidingwater is over het algemeen geschikt voor gebruik.

Door de invloed van de Warme Golfstroom is het gemiddeld wat warmer dan in de buurlanden. Het kan tot -15 C vriezen maar dat duurt meestal niet langer dan enkele dagen. In de zomer kan het tot 30 C warm worden, maar temperaturen van rond de 20C zijn normaal.

De munteenheid is de Euro (EUR)

Een geldig paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Estland:

Maatschappijen

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.