Overtochten Corfu (GR)

Bestemmingen

Overtocht van en naar Corfu (GR)

Corfu is in de eerste plaats een vakantie-eiland en als zodanig dan ook door het internationale toerisme ontdekt. Er is op dit eiland behalve de mooie natuur wel het een en ander te zien, maar de ‘klassiek-Griekenland-zoeker’ komt niet voldoende aan zijn trekken. Korfoe bewaart meer herinneringen aan andere culturen (Byzantijns, Venetiaans).
Het stadje Kérkira heeft alleen een strandbad. Mooie stranden vindt men bij Paleokastritsa en Glifada. Rots-/kiezelstrand bij Dassia en Ipsos.

De munteenheid is de Euro (EUR)

Een geldig paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Corfu (GR):

Maatschappijen

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.