Ferry naar Harwich

Ferry Naar Harwich

4-daagse reis Londen

Met DFDS of P&O, Calais/Duinkerken – Dover

Wil je Londen uitgebreid bezoeken, dan is deze reis perfect. Je hebt ruim 2 volledige dagen om de stad te verkennen. Bezoek een van de vele gratis musea, ga lunchen in Covent Garden, bezoek het iconische Harrods of ga funshoppen bij de M&M winkel. Shoppen kun je goed in Oxford Street en Regent Street. Dan blijft er uiteraard nog voldoende tijd over voor een bezoek aan de Big Ben, London Eye, Hyde Park, Piccadilly Circus of het theaterdistrict West End. En vergeet de high tea niet!

Over de Kanaalroutes

De snelste route naar Engeland is via een overtocht over het Kanaal. Tussen Calais – Dover varen minimaal ieder uur ferry’s naar Engeland. De overtocht duurt ca. anderhalf uur. Aan boord van de schepen is een zelfservicerestaurant voor warme en koude maaltijden, bar, shop, speelautomaten en een ruim zonnedek. Wil je iets minder ver rijden, dan biedt de route Duinkerken – Dover uitkomst. De overtocht duurt 2 uur. Ook aan boord van de schepen op deze route vind je zelfservicerestaurant voor warme en koude maaltijden, bar, shop, speelautomaten en een ruim zonnedek.

Dagprogramma

Dag 1

Vandaag vertrekken we naar Londen! Rond 08:00 uur vertrekt de bus naar Calais of Duinkerken. Aan het begin van de middag pakken we de ferry naar Engeland en rijden we door naar de eindbestemming Londen. Na het inchecken in het hotel kun je een restaurantje of pub opzoeken voor het diner.

Dag 2

Na het ontbijt in het hotel heb je de gehele dag ter vrije besteding. Ga heerlijk shoppen in Oxford Street, bezoek het imposante museum Tower of London, bezoek een theatervoorstelling in West End of boek een typische high tea. Londen heeft voor ieder wat wils!

Optioneel is er in de ochtend een stadstour per bus bij te boeken. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Dag 3

Ook vandaag heb je nog de hele dag om de prachtige stad Londen te ontdekken. Breng je vandaag een bezoek aan de 321 meter hoge Shard, ga je naar één van de musea in Greenwich of maak je een ritje in de London Eye?

Dag 4

Voordat je weer naar Nederland vertrekt, kun je nog gebruik maken van het ontbijt in het hotel. Rond 10:00 uur vertrekt de bus naar Dover, waar we rond de middag de ferry naar Frankrijk nemen. Je hebt de mogelijkheid te lunchen aan boord. Aansluitend rijden we verder naar de eindbestemming in Nederland, waar we begin van de avond aankomen.

Basisarrangement

–        Per bus vanuit Nederland naar Londen en v.v.

–        Retourovertocht Calais/Duinkerken – Dover

–        3x overnachting in een 2-persoonskamer in een middenklasse hotel, in centraal Londen