3-daagse reis Hull

Met P&O Ferries, Rotterdam – Hull

Hull is een sfeervolle stad aan de oostkust van Engeland en is in 2017 zelfs de culturele hoofdstad van Groot-Brittannië geweest. Qua kunst en cultuur is hier dan ook genoeg te doen. Zo vind je klassieke kunstwerken van meesters zoals Canaletto en Frans Hals bij de Ferens Art Gallery, welke gratis toegankelijk is. De stad zelf is al eeuwenoud. Bewonder de Georgian en Edwardian architectuur van de Old Town of duik in het verleden in het East Riding Museum of Archaeology.

 

Over P&O

P&O is een Brits bedrijf en werd 180 jaar geleden opgericht. Tegenwoordig vervoert P&O jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers. De schepen varen op belangrijke routes tussen Groot-Brittannië, Frankrijk, Noord-Ierland, de Republiek Ierland en Nederland. Op de route Rotterdam – Hull varen de schepen Pride of Rotterdam en de Pride of Hull en zonder twijfel de titel ‘cruiseschip’ krijgen, vanwege haar luxe voorzieningen als een muziekzaal, casino, bars, restaurants en winkels. Er zijn verschillende huttypes boekbaar, van 2-persoons binnenhut tot de luxe suites. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Dagprogramma

Dag 1

Vandaag vertrekken we naar Hull! Rond 17:00 uur kun je inschepen in Rotterdam. Het schip vertrekt om 21:00 uur naar Hull. Aan boord is er van alles te doen en te beleven. Geniet van een heerlijk diner, een drankje in de bar en het live entertainment. Je overnacht aan boord in comfortabele hutten. Je kunt er ook voor kiezen om je hut te upgraden naar een Premier- of Club-hut.

Dag 2

Om 08:00 uur meert het schip aan in Hull. Daarvoor heb je de gelegenheid te ontbijten aan boord. Vanaf 08:30 uur vertrekt de bus naar het centrum van de stad, waar je rond 09:00 uur aankomt. Ontdek deze stad op eigen gelegenheid. Ontdek de oude binnenstad of bezoek juist het hippe deel bij Fruit Market. Tot 17:00 uur heb je de tijd Hull te verkennen. Om 20:30 uur vertrekt het schip weer naar Rotterdam. Geniet nog van een hapje en een drankje of één van de andere faciliteiten aan boord.

Dag 3

Na een ontspannen nacht aan boord komen we om 08:15 uur aan in Rotterdam. Uiteraard kun je aan boord nog een ontbijt nuttigen.

 

Basisarrangement

Retourovertocht Rotterdam – Hull
Per bus van de haven naar Hull en v.v.
Overnachting in een 2-persoonsbinnenhut aan boord op heen- en terugreis