Vaarroutes

Boek snelTelefonische hulp
Klantbeoordelingen

Ferry Rotterdam bij Overtocht.nl

De eenvoudigste en goedkoopste manier om het noorden van Engeland te bereiken, zonder dat u veel kilometers hoeft te rijden, is met de ferry van Rotterdam naar Hull met P&O Ferries.

Faciliteiten ferry Rotterdam

Deze overtocht duurt 11 uur en u vaart ’s nachts, maar er zijn diverse typen hutten beschikbaar. Overigens hoeft u zich aan boord niet te vervelen, want er zijn winkels, bioscopen en entertainment. Uiteraard zijn er ook diverse restaurants. De maaltijden kunt u desgewenst ook vooraf boeken. Overtocht.nl adviseert u graag daarin en boekt voor de gewenste accommodatie.

Minicruise mogelijk

P&O Ferries biedt op deze route vanuit Rotterdam naar Hull ook minicruises aan, tegen zeer voordelige tarieven. U verblijft dan een dag in Hull en keert dan dezelfde avond terug.

Meer weten over ferry Rotterdam?

Mocht u meer informatie willen over de ferry vanuit Rotterdam neemt u contact op met ons klik hier voor ferry-overtochten vanaf Europoort

ferry schotland - met boot naar engeland - overtocht engeland - oresundbrug - overtocht oslo - calais folkestone - boot zweden - ferry oslo - stena line