Vaarroutes

Boek snelTelefonische hulp
Klantbeoordelingen

Overtocht Kristiansand boek je ferry snel bij Overtocht.nl

Een van de snelste en goedkoopste overtochten van Denemarken naar Noorwegen is de route Hirtshals – Kristiansand . Deze wordt gevaren door Color Line en Fjord Line.

Overtocht Kristiansand met Color Line

Deze overtocht wordt twee keer per dag gevaren, met nieuwe, moderne schepen en duurt 3 uur en 15 minuten. Wie geen tijd wil verliezen, kan rustig werken want er is WIFI aan boord.. Voor degene die juist wil ontspannen zijn er winkels, een restaurant, een lounge en een kinderspeelruimte. Ook uw huisdieren mogen mee, maar dan moeten ze wel in een kennel of in uw auto blijven tijdens de overtocht..

Overtocht Kristiansand met Fjord Line

De snelste ferry wordt geboden door Fjord Line. Deze overtocht duurt slechts 2 uur en 15 minuten. Deze wordt 2 keer per dag gevaren en in de zomermaanden zelfs 3 keer per dag. Ook hier vindt u winkels, een restaurant en een lounge aan boord. Uw huisdieren dienen te verblijven in een kennel of in de auto tijdens de overtocht.

Als alternatief biedt Fjord Line ook de ferry van Hirtshals naar Langesund, deze overtocht duurt slechts 2 uur

Uw overtocht Kristiansand begint bij Overtocht.nl met het beste advies en de beste prijs.

Mocht u meer informatie willen over de overtocht Kristiansand, neem dan contact op met ons of klik ferry-overtochten per landbestemming

kiel oslo - boot overtocht - ferry hull - overtocht kristiansand - overtochten noorwegen - overtocht naar noorwegen - overtocht oslo - ferry schotland - veerboot zweden - ferry zweden