Telefonische hulp
Klantbeoordelingen
Havenplaatsen

TESO

Over TESO

Texels Eigen Stoomboot Onderneming onderhoudt sinds 1907 de veerdienst tussen Den Helder en Texel. Sinds 2005 vaart TESO met de Dokter Wagemaker, een modern schip met een grote capaciteit. De bouw van het schip is afgestemd op onderzoek waaruit bleek dat auto’s langer, breder en groter worden. De boot heeft een buffet, een Texelshop, informatiecomputers en een atrium met rondom zeezicht In 2015 zal de Schulpengat worden vervangen door een moderner schip, zodat TESO de stijgende vervoersontwikkeling aan kan.

Vloot

Meer schepen
Dokter Wagemaker

Dokter Wagemaker

Type schip: Ferry
Maximale aantal voertuigen: 300
Maximale aantal passagiers: 1750
Faciliteiten:

Huisdier informatie

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Teso, zij varen gratis mee. U dient het huisdier tijdens de overtocht aangelijnd te houden. Het is in beginsel toegestaan om het huisdier tijdens de overtocht (onbeheerd) in de auto te laten, mits het huisdier niet uit de auto kan springen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Aan boord van de Dokter Wagemaker treft u vier personenliften aan die u vanaf de fietsengang en vanaf de autodekken naar het passagiersdek brengen. Op het passagiersdek bevinden zich de toiletten die speciaal zijn ingericht voor rolstoelgebruikers en gemakkelijk toegankelijk zijn voor elke mindervalide reiziger. Op deze boot zijn nergens drempels, zodat de zonneterrassen en buitenpromenades goed toegankelijk zijn. Bij het beladen van het schip kan helaas geen rekening worden gehouden met verzoeken om uw voertuig nabij een lift te mogen parkeren. Aan boord van de Schulpengat is geen lift aanwezig. Op deze boot treft u in de fietsengang salonnetjes en invalidentoiletten aan.

Voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Het e-ticket is onbeperkt geldig.

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
- 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
- Wijzigen is niet mogelijk

Vervoer van commerciele goederen is niet toegestaan.

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam en geboortedatum van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.