Telefonische hulp
Klantbeoordelingen

Moby Lines

Over Moby Lines

De Italiaanse maatschappij Moby Lines is opgericht in 1959. Ze staat vooral bekend om het gebruik van karakters van Loony Tunes op haar schepen. Dit heeft Moby Lines sinds 2003 nadat er een overeenkomst werd aangegaan met Warner Bros. Moby Lines vaart vanuit het vaste land van Italië naar de Italiaanse eilanden Elba & Sardinië en ook naar het Franse eiland Corsica.Ferry overtochten naar Elba


Moby Lines biedt vanuit Piombino de overtocht naar Elba aan. De havenplaatsen op Elba die Moby Lines aandoet; Portoferraio, Cavo & Rio Marina.
De overtochten gaan meerdere keren per dag, varen het hele jaar door en duren niet langer dan 1 uur.Ferry overtochtenr Sardinië


Tijdens de overtochten van Moby Lines reist u altijd geheel ontspannen, snel en comfortabel van en naar Sardinië. Het hele jaar, gedurende het hoogseizoen, vaart Moby Lines meerdere keren per dag naar Sardinië. De afvaarten zijn zowel overdag als s ‘nachts en allemaal met de beste service aan boord. Natuurlijk is er ook vermaak voor de kleinsten door de grappige Looney Tunes.
Vanuit Livorno, Genua, Piombino en Civitavecchia wordt er gevaren naar Olbia & Porto Torres.Ferry overtochten naar Corsica


Vanuit Livorno & Genua kunt u met de boot naar Bastia varen. Livorno – Bastia is een 4 uur durende overtocht en is ideaal voor een kort bezoek aan Corsica. Door de korte overtocht heeft u meer tijd om het prachtige eiland te bezoeken.
Vanuit Genua kunt u kiezen voor de dag afvaart of voor de nachtafvaart met het gebruik van een comfortabele hut.Combineer Corsica en Sardinië


Wilt u met de auto naar deze prachtige eilanden? Combineer de overtochten met Moby Lines.
De maatschappij biedt de mogelijkheid om deze 2 eilanden met de volgende route te combineren;Bonifacio (Corsica) – Santa Teresa di Gallura (Sardinië)


Overtocht.nl helpt u graag met het samenstellen van uw reis naar deze prachtige eilanden.

Vloot

Meer schepen
Moby Aki

Moby Aki

Type schip: Fast Cruise Ferry
Maximale aantal voertuigen: 750
Maximale aantal passagiers: 2200
Faciliteiten:

Huisdier informatie

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Moby Lines. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn 15,- per enkele reis, per huisdier. Tijdens de overtocht mag uw huisdier niet in de auto blijven of in een hut of ligstoelenzaal komen. Honden moeten een muilkorf om en aangelijnd zijn.

Rolstoeltoegankelijkheid

Aan boord zijn er speciale hutten voor mindervaliden en gehandicapten. Ook zijn er aan boord diverse speciale voorzieningen, deze verschillen echter per schip. Als men hiervan gebruik wil maken moet dit bij de boeking doorgegeven worden. Men kan, zo nodig , ook assistentie krijgen bij het aan en van boord gaan van het schip. Er is namelijk een rolstoel aanwezig om u naar u hut te brengen.
Men moet zich 1 uur van te voren melden bij de check in.

Voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
- Tot 30 dagen voor vertrek 10% van de reissom
- Van 29 dagen tot 48 uur voor vertrek 20% van de reissom
- Van 48 tot 4 uur voor vertrek 50% van de reissom
- Van 4 uur tot vertrek of bij no show 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
- € 35,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen
- Wijzigen van bestemming is niet toegestaan.
- Wijzigen van namen zijn € 25,-
- Wijzigen is mogelijk tot 2 uur voor vertrek

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam, geboortedatum, geboorteplaats en paspoortnummer van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.