Telefonische hulp
Klantbeoordelingen

Color Line

Over Color Line

Color Line is de grootste cruise- en veerbootrederij in Noorwegen en behoort tevens tot de meest toonaangevende rederijen in Europa.
Color Line biedt veerbootverbindingen aan tussen diverse plaatsen in Noorwegen, Zweden, Denemarken en Duitsland.


Ferry overtochten naar Noorwegen vanuit Duitsland.


De meest bekende overtocht vanuit Duitsland is van Kiel naar Oslo met de Color Line. Deze 20 uur durende overtocht vaart langs de kust van Denemarken naar het zuiden van Noorwegen. U begint ontspannen aan uw reis naar Noorwegen door aan boord te gaan van de Color Line.
De schepen “Color Fantasy” & “Color Magic” zijn van alle gemakken voorzien. Aan boord kunt u kiezen tussen 8 verschillende restaurants en diverse bars. Voor tieners is er zelfs een dj in de disco!
Geniet van een uitgeruste nacht in één van de luxe comfortabele hutten. Ook voor de grotere gezinnen zijn er hutten die ruimte bieden tot 5 personen.


Ferry overtochten naar Noorwegen vanuit Denemarken


Vanuit Hirtshals vaart de Color Line naar Larvik en Kristiansand. De havenplaatsen liggen beide in het zuiden van Noorwegen en zijn binnen een korte vaartijd te bereiken.
Op schepen SuperSpeed 1&2 vind u twee restaurants en een bar. Het buffetrestaurant heeft een speciaal kinderbuffet.
Liefde gaat door de maag…….en dat weten ze bij Color Line! SuperSpeed 1&2 hebben een heuse delicatessenshop aan boord. Hier vindt u specialiteiten van het seizoen en exclusieve basisproducten, zoals olijfolie, balsamicoazijn, verschillende soorten kaas- en hamspecialiteiten, kruidenmelanges en confituren. Ook de echte klassiekers zoals runderhaas, parmezaanse kaas, serranoham en chorizoworst ontbreken niet.


Ferry overtochten naar Zweden vanuit Noorwegen


Noorwegen combineren met Zweden maar niet over land de grens overgaan? Color Line en biedt de korte route vanaf Sandefjord naar Stromstad aan. Deze overtocht duurt zo’n 2,5 uur.
Overtocht.nl helpt u graag verder met het plannen van uw overtocht.

Video

Vloot

Meer schepen
Bohus

Bohus

Type schip: Ferry
Maximale aantal voertuigen: 240
Maximale aantal passagiers: 1165
Faciliteiten:

Huisdier informatie

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Color Line. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Huisdier in auto € 6,- per enkele reis, per huisdier. Huisdier in kennel € 12,- per enkele reis, per huisdier.

Tijdens de overtocht dient uw huisdier in een kennel of auto te verblijven. Uitlaten op de route van Kiel-Oslo kan op het open dek. Voor de route van Hirtshals-Kristiansand en Hirtshals-Larvik en is uitlaten niet mogelijk.

Rolstoeltoegankelijkheid

Er zijn rolstoelvriendelijke hutten aan boord met een bredere deuropening, een badkamer met douche en toilet en automatische deuren. In deze hutten zijn geleidehonden toegestaan.

Voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
- 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
- € 115,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen. Er wordt geen restitutie verleend indien u wijzigt naar een voordeligere afvaart.
Tevens kunnen er kosten gerekend worden voor het wijzigen van naw-gegevens of voertuiggegevens.

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam en geboortedatum van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.