Texel

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Texel:

Maatschappijen

 • TESO

  Gaat u met de auto naar Texel? Rijd dan naar Den Helder en volg daar de borden naar Texel. Voer in uw navigatiesysteem uw bestemming op Texel in of anders dit adres: Pontweg 1 in Den Hoorn. U rijdt dan langs de voertuigloketten of de selfservice automaten waarna u op het opstelterrein voor de boot arriveert.

  Gaat u naar Texel, maar wilt u uw auto parkeren in Den Helder? Volg in Den Helder dan de route ‘P Texel’, ‘Afhalen + Wegbrengen’. Voer in uw navigatiesysteem dan dit adres in: Havenplein 3, Den Helder. De ingang naar de boot voor voetgangers en fietsers vindt u naast de parkeerplaats. Houd u er rekening mee dat dit parkeerterrein een beperkt aantal plaatsen heeft.

  Is er bij de veerhaven geen parkeerplaats meer vrij? Parkeer uw auto dan gratis in de omgeving van de veerhaven op Willemsoord P3. Deze parkeerplaats is gelegen op zo’n 10 minuten lopen van de ingang voor voetgangers en fietsers.

  Pontweg 1
  1797 SN Den Hoorn

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.