Larne

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Larne:

Maatschappijen

 • P&O Ferries

  De haven is 35 minuten rijden vanuit het noorden van Belfast. Neem vanuit Belfast de M2 in noordelijke richting en blijf ongeveer 7 kilometer in de 2e en 3e rijbaan rijden. Neem vervolgens de uitvoegstrook aan de linkerzijde waarop staat ‘Larne via A8 (M)’. Volg de borden naar Larne en vervolgens naar de veerhaven (‘Ferry Port’).P
  BT40 1AW

  Zorg dat je ruim op tijd vertrekt: voor voertuigen sluit de incheckbalie 30 minuten voor vertrek en voor voetpassagiers 45 minuten voor vertrek.

  Er is een parkeerterrein in de haven voor kort en lang parkeren, te betalen in de lokale munteenheid.

  P&O Ferries
  Larne Harbour
  Larne
  County Antrim
  BT40 1AWEr is een parkeerterrein in de haven voor kort en lang parkeren, te betalen in de lokale munteenheid.

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.